top of page

Over Eveline

LYD-060.jpg

Hi, leuk dat je er bent! Ik ben Eveline en sinds 1997 op deze Aarde. Mijn hart gaat sneller kloppen van toffe sneakers, een groot bord pasta en lekker een uur of anderhalf al m’n energie gooien in een goede sportsessie (maar dat is logisch).

 

Ik vind het belangrijk om iedere dag te plukken en te genieten van de kleinste geluksmomentjes. Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat het juist die momenten zijn die het waardevolst zijn in het leven. Bovendien gaat het leven zo onwijs snel, dat je deze momenten ook zo snel zou kunnen vergeten, en dat wil ik niet. Tja, daarom staat m’n iPhone ook zo vol met foto’s.

 

Sinds 1 februari 2019 besloot ik niet alleen foto’s te blijven maken op mijn iPhone, maar het ook op ondernemend niveau verder te ontwikkelen. Ik startte mijn foto- en videografie onderneming en ik ben onwijs dankbaar voor de mooie momenten die ik al heb mogen vastleggen. 

Dingen waar ik blij van word:

mooie wolken in de lucht - bitterballen - verliefde mensen - wandelen in de natuur - sporten - piano spelen - oh en gitaar - honden (vooral puppy's) - sneeuw - skiën en snowboarden - lekker uit eten - zon - terrasjes - een lekkere ochtendwandeling maken en de mooie opkomende zon fotograferen

cirkels_huisstijl_eveline_nude.png

Het mooie aan foto- en videografie vind ik dat bijzondere momenten echt magisch worden als je ze voor altijd kunt herbeleven. Dat is ook echt mijn drive iedere keer weer als ik ergens beelden van mag maken; dat éne moment écht onvergetelijk maken. Bovendien wil ik de sfeer en emoties zo puur als ze zijn vastleggen zodat het bijna tastbaar wordt als je ze terugziet.

 

Maar voordat ik die pure emoties kan vastleggen, vind ik het belangrijk om een persoonlijke connectie te hebben met de mensen voor mijn camera. Een lekkere kop koffie of thee in een lokaal restaurantje bij jou of mij in de buurt is daarom voor mij echt een must! Met een persoonlijke klik voelen we ons allebei op ons gemak als ik om je heen huppel voor het maken van de mooiste beelden. Op de dag zelf maak ik graag een praatje met jullie gasten en als er een feest gegeven wordt doe ik zeker een dansje mee! Sterker nog, door zo op te gaan tussen jullie gasten kan ik de leukste spontaanste shots maken. Geen geforceerde of geposeerde foto’s dus!

 

Naast dat ik altijd doel op het maken van spontane beelden, is het vastleggen van details voor mij net zo belangrijk. Dat is een overblijfsel van de jaren dat ik voor Nederland mocht uitkomen in het nationale basketbalteam voor de jeugd. Als het gaat om details, kun je dat wel aan mij overlaten. "Details kunnen tenslotte het verschil maken tussen winst en verlies." - zei mijn coach altijd.

Hanna_Tonco.png

Ben je benieuwd hoe het allemaal in z'n werk gaat van eerste kennismaking tot aflevering van de foto's of video's? Klik hieronder!

Over onze samenwerking

Hoe ziet een samenwerking met mij eruit?

Het is een van de mooiste momenten van jullie leven dus die wil je zeker vastgelegd hebben! En dan wel door iemand die je volledig vertrouwt zodat je op de dag zelf je niet opeens druk moet gaan maken om de foto’s, video's en/of fotograaf!

 

Om tot een goede en persoonlijke samenwerking te komen kan je bij mij het volgende verwachten:

»  Fijn om te beginnen met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen en kiezen jullie of ik jullie ga vastleggen op foto of op video. Daarna doe ik jullie een persoonlijk voorstel.

»  Jullie beslissen of ik de match ben voor jullie en of mijn aanbod aansluit bij jullie wensen en mogelijkheden.

»  4 weken voor de dag een persoonlijk gesprek op locatie (thuis, een koffietentje, waar je maar wilt). Tijdens dit gesprek nemen we jullie dag door. Hoe gaat de dag lopen, zijn er dingen waar ik rekening mee moet houden, hebben jullie nog speciale wensen, etc.

»  De dag van de bruiloft / het aanzoek / jullie feest. Het is zover! Jullie stralen, maar ik straal ook want ik vind het fan-tas-tisch dat ik jullie dag mag vastleggen!

Omdat ik zowel fotograaf als videograaf ben denken mensen nog wel eens ‘goh wat handig, dan kan je beide voor ons doen op de bruiloft!’.

 

Nee. Sorry.

 

Ik vind het belangrijk om goede kwaliteit te leveren en een moment missen op beeld is echt geen optie. Ik kan namelijk niet tegelijkertijd hetzelfde moment op zowel foto als video vastleggen. En dat is wel wat je wil – geloof me!

 

Ik werk graag samen met andere fotografen of videografen, dus ik ken dan ook een aantal collega's met wie ik een goed team ben. Dus wil je beiden op je bruiloft? Neem  contact met me op en ik stel een top-team aan je voor!

»  Oplevering van de foto’s of video's. Een paar dagen na de bijzondere dag ontvangen jullie van mij een preview om alvast even te genieten van de eerste beelden. Zodra alles af is kom ik de prachtige herinneringen van de dag persoonlijk bij jullie langs brengen.

Spreek ik jou binnenkort in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

bottom of page