top of page
DJI_0235-2.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
logo_eveline-kallenberg_creme.png
Home bedrijven
sublogo_cirkel_eveline-kallenberg_creme.
Home - bedrijven
Over mij - bedrijven

Je bent ondernemer. Je hebt hart voor jouw zaak en je wilt de passie die jij voelt voor jouw onderneming ook op beeld uitstralen naar klanten.

Daar help ik je graag bij!

LYD-060.jpg

Hi! Ik ben Eveline.

Ik ben een levensgenieter, een sneakerfreak en ex-topsporter. Met foto's of video's vertel ik graag een verhaal, jouw verhaal. Ik denk graag met je mee om de passie die jij voelt voor jouw onderneming of de sfeer tijdens een evenement zodanig vast te leggen dat de sfeer en emotie bijna tastbaar zijn. Voor mij is er niks mooiers dan dat.

Video's - bedrijven

Portfolio foto's

bruin.png
Reviews - bedrijven
Foto's - bedrijven

Eerdere ervaringen

Springlevend Verleden.png

Jaap Hogendoorn

Eigenaar Springlevend Verleden

In mijn zoektocht naar een goede editor voor een aantal promotiefilmpjes die ik wilde laten maken werd ik gewezen op het werk van Eveline. Ik werd meteen getroffen door haar gevoel voor ritme en timing. Een eerste kennismaking gaf vertrouwen en daarop volgde een zeer prettige samenwerking. Het samenstellen van de filmpjes en de realisatie verliep soepel. Eveline gaat voor een optimaal resultaat en werkte door tot ik helemaal tevreden was. Ik ben super blij met de vier filmpjes die ze voor me heeft gemaakt en verheug me al op nieuwe projecten met Eveline!

cirkels_huisstijl_eveline_nude.png
sublogo_cirkel_eveline-kallenberg_creme.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Elkaar even persoonlijk spreken is altijd fijn! Ik denk graag met je mee om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Niks is te gek! Stuur me een berichtje en ik maak een vrijblijvende offerte voor je.

 

Stuur een mailtje naar info@evelinekallenberg.nl of bel me op +31651001509. Via onderstaand formulier komt jouw bericht ook bij me aan, dus kies vooral wat voor jou het handigst is.

Bedankt voor je bericht! Check je mail (of spammail) voor een bevestiging van ontvangst van jouw bericht. Ik neem snel contact met je op.

Contact - bedrijven

Let's talk!

+31 6 51 00 15 09

info@evelinekallenberg.nl

Alkmaar

KvK: 74008773

BTW nr.: NL002373469B95

Let's connect!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
sublogo_cirkel_eveline-kallenberg_creme.